Design Hotel Navis

Luxury

Doživi Hrvatsku

Neodoljiv šarm hrvatskih gradova probudit će vam osjećaj da u Hrvatskoj vrijeme sporije teče. Otkrit ćete prekrasnu prirodu, kulturnu baštinu i najukusniju kuhinji u kojoj prevladavaju sezonske i svježe namirnice koje se od najmodernijih do tradicionalnih varijanti majstorski pripremaju u restoranima i konobama.

 

Istražite veličanstvenu prirodu Velebita i Like, opustite se u Zagrebu, jednom od najšarmantnijih glavnih gradova, upoznajte tajne dvoraca živopisnog Hrvatskog zagorja, posjetite nepreglednu slavonsku ravnicu i uživajte u odličnoj eno-gastronomskoj ponudi istoka Hrvatske.

Nacionalni parkovi, parkovi prirode i nesputana priroda jednostavno pozivaju na pustolovinu. Pješačke, planinarske, biciklističke staze, jahanje, vožnja po brzacima rijeka, adrenalinski sportovi i dr., savršena su prigoda za boravak na otvorenom, degustaciju lokalnih specijaliteta, upoznavanje drugačijih sredina i susret s lokalnim stanovništvom.

 

Više od tisuću otoka, šljunčane, pješčane i stjenovite plaže, skrivene uvale, pogled na pučinu, stvoreni su za meditativni odmor, vožnju brodom ili jahtom.

Osjetit ćete atmosferu mediteranskih gradova, živost njihovih kamenih ulica i trgova koji izgledaju poput kulisa filmova. Otkrit ćete priču o bogatoj povijesti, razgledat ćete legendarne utvrde, sakralnu baštinu, muzeje, galerije, znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a i dr.

 

Kap-dvije maslinova ulja, dva-tri zrna soli, čaša dobra vina, otvoreni i srdačni ljudi – to je priča o ležernom životnom stilu na hrvatskoj obali i otocima u kojem uživaju i domaći i gosti.

 

Tu ćete pronaći jedinstvene luksuzne hotele u kojima odmor poprima potpuno novu dimenziju. Vrhunska arhitektura, neponovljivo gurmansko iskustvo, personalizirana usluga, profinjeni wellness i spa tretmani osmišljeni samo za vas, vožnja jahtom, limuzinom, zrakoplovom, organiziranje izleta na najneobičnija odredišta – sve je moguće! Hoteli smješteni u gradskim palačama, na stijenama iznad mora ili u maslinicima, pružit će vam privatnost i autentičan doživljaj. Svaki od njih ima svoju priču, a vi u njoj igrate glavnu ulogu.

Brand priče

Croatia Feeds

Design hotel Navis

Na ovim predivnim mjestima ne znaš je li bolje biti vani ili unutra!

Tražite li nezaboravan odmor prepun romantike, gurmanskih delicija i vrhunskih užitaka, onda ste na ovim lokacijama na pravome mjestu! Otkrijte istinske bisere Jadrana – prelijepa, luksuzna i skrivena mjestašca u kojima se uživa na kraljevski način!

Matija Špelić

Hoteli ★★★★★

Korisne informacije